duminică, 25 aprilie 2010

actiune de voluntariat - "Parcuri mai curate pentru o copilarie fericita!"

          
                Suntem extrem de fericiti ca in sapatamana ce a trecut ( 20-25 aprilie) am reusit sa ducem la indeplinire ceea ce ne-am propus. Noi, copiii din grupa pregatitoare a Gradinitei "Lizuca" , impreuna cu elevii de la clasele a-IIa si a-IVa (conduse de doamnele invatatoare Mirela Becheanu, Cristina Vranciu si Cristina Ivu) am petrecut 5 zile pline de munca si satsfactie, si cei mai multumiti de aceasta actiune au fost bineinteles copii, care ne-au uimit cu entuziasmul, cunostintele lor despre voluntariat si cu spiritul lor de ecologisti, si chiar de echipa de care au dat dovada.
              Tinem sa multumim din suflet si celor care ne-au mai insotit in "mica noastra lucrare de cercetasi", voluntarelor  de la Liceul "Gh. Vranceanu" Bacau care au dat si ele dovada de spirit de echipa si s-au implicat umar la umar cu micii nostri ecologisti, si merita admiratia noastra si tot respectul pentru gestul lor. De asemeni, alaturi de noi au fost si cei de la AGENTIA REGIONALA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI reprezentata de catre d-l consilier Marius Huiban care a tinut sa intareasca prin cateva cuvinte actiunea noastra si nu in ultimul rabd sa felicite copii pentru gestul lor voluntar de a ajuta ca natura sa ramana curata.
Dragi parinti, va multumim ca ati avut incredere in copiii vostri, si mai ales in noi ca ne-ati incredintat copiii vostri in aceasta actiune.
              Si ca activitatea noastra sa fie realizata intru-totul toti copii si tinerele voluntare vor primi diplome de voulnariat.
Felicitari dragi voluntari, atai aratat cat de mult iubiti NATURA!