luni, 8 februarie 2010

SEMESTRUL I - ACTIVITATI REALIZATE

NOIEMBRIE 2009
Activitate desfasurata in parteneriat cu Scoala "Ion Creanga"  Bacau

                In luna noiembrie am avut ocazia sa cunoastem, prin intemediul parteneriatului cu scoala "Ion Creanga " Bacau,  persoane care proveneau din Franta, Anglia, Olanda. vizita lor la noi in Romania a fost facuta cu scopul unui schimb de experienta intre scoli si s-a urmarit indeosebi modalitaile de abordare a activitatilor, locul de desfasurare a procesului didactic si participarea implicita a copiilor. cu ocazia aceasta gradinita noastra a pregatit in intampinarea lor un bogat program artistic. astfel ca grupele pregatitoare, implicit noi grupa pregatitoare "A" si cu cativa copii din cadrul grupei pregatitoare "B" am desfasurat un scurt program artistic de cantece populare. Scurtul program artistic a fost pregatit de catre doamna noastra educatoare Rauta Liliana si de catre dna. educatoare Oana Adam.
totaodata , grupa mare ne-a incantat cu un scurt program de cantecele in limba engleza, sub indrumarea dnei. educatoare Nasturas Noemi, si nu in ultimul rand programul artistic s-a evidentiat prin dansul fetitelor de la grupele pregatitoare pe muzica lui Ciprian Porumbescu, si s-a finalizat prin prestatia placut neasteptata a Marei Spataru, care a performat in acorduri de pian , intr-un mod inedit si original, fapt emotionant cu care noi grupa pregatitoare "A" ne mandrim nespus. BRAAAAAAVO , Mara! din partea doamnelor educatoarelor.
ne bucuram mult de participarea acestei delegatii, si nu putem spune decat ca Gradinita "Lizuca " a triumfat inca o data!