joi, 11 februarie 2010

decembrie 2009


  Serbarea de Mos Craciun!     
  HOHOHOHOHO!!!!!!!!!!!
am fost foarte incantati si nerabdatori sa vedem cu ce vesti a venit Mos Craciun si anul acesta la noi, de aceea am pregatit sarguinciosi un mic program artistic tocmai pentru a-i multumi.
Astfel noi grupa pregatitoare am colindat, am spus poezii si nu in ultimul rand am jucat vestita capra si dansul ursului, si am sorcovit asa cum stim mai bine. Nemaiputand de nerabdare, si Mosul observand starea noastra de emotie, a scos sacul cu daruri si a bucurat inimile fiecaruia dintre noi de bucurie la vederea cadourilor.
Coplesiti de emotii, am reusit sa finalizam intreaga serbare cu degustarea unui tort mare pregatit pentru noi, pe care doamnele l-au introdus in clasa cu mare fast si lumanari aprinse, iar noi ne-am ospatat copios.
Pentru a va face si pe voi parintii partasi la cateva din momentele petrecute, surprinse subtil de catre dna. Roxana, nu putem incheia fara a nu va ura tuturor copiilor si parintilor un calduros  "LA MULTI ANI! "
PS: o cugetare pentru copii si parinti:
Fiecare din noi e un inger
cu o singura aripa 
si nu putem zbura
decat imbratisandu-ne...






































anunt!


Dragi parinti,

Pentru a afla mai multe despre activitatile noastre desfasurate in luna noiembrie 2009, va rugam sa accesati si pagina de blog a gradintei “Lizuca”:
http://gradinita lizuca.blogspot.com

va multumim!